Zoektocht naar nieuwe Nationale Iconen

Homepage Actueel Zoektocht naar nieuwe Nationale Iconen

Met Amsterdam als Europese hoofdstad van Innovatie staat Nederland op de kaart als land van nieuwe ideeën. Ze leidden eerder tot de uitvinding van de CD, de bouw van de Deltawerken, de ontwikkeling van de kunstnier. Stuk voor stuk innovaties waar Nederland trots op kan zijn.

Het kabinet zoekt nieuwe Nationale Iconen van deze klasse. Aanstormende innovaties die oplossingen bieden voor klimaatverandering, vergrijzing, sterk groeiende steden en voedselverspilling. Innovaties die banen opleveren, meer omzet en export voor Nederland. Innovaties waar we trots op kunnen zijn.

Bent u van die categorie? Meldt u dan t/m 13 juni 2016 aan via de website van RVO. En laat het kabinet deuren voor u openen naar mogelijke investeerders, nieuwe klanten en business partners.

Roadshow MIT

In juni 2016 vindt de Roadshow MIT (MKB Innovatiestimulering Topsectoren) plaats. Noteer de datum (zie hieronder) alvast in uw agenda als u van plan bent om een aanvraag in te dienen voor een R&D-samenwerkingsproject.

Doel van de bijeenkomsten is om MKB-ers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor een R&D samenwerkingsproject. De Roadshow MIT is een initiatief van de deelnemende regio’s in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Kamer van Koophandel (KvK).

De Roadshow MIT vindt plaats op:

- Dinsdag 7 juni Provinciehuis Haarlem

- Donderdag 9 juni bij KvK-Ondernemersplein Eindhoven

- Woensdag 14 juni Groningen (exacte locatie volgt)

- Donderdag 23 juni Het Koelhuis te Zutphen

Alle bijeenkomsten hebben een inloop om 15:00 uur, beginnen om 15.30 uur en duren tot 18.00 uur.

Meer informatie vindt u op de website van RVO

Ook interessant