TopTeam ICT bij Topsectorendebat over innovatiekracht

Aan het debat nemen alle Topsectoren mee plus Team ICT. Ook het boegbeeld van TopTeam ICT, René Penning de Vries is bij het debat aanwezig. Inald Lagendijk licht het belang van wetenschap toe in een steeds verder digitaliserend Nederland.

Het debat vindt plaats op 23 februari in café Luden te Den Haag. Aanmelden is noodzakelijk. Inloop is mogelijk vanaf 15.00 uur, dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR) opent het debat om 16.00 uur.

Poltiek Café – Innovatie & Ondernemingskracht NL

Hoe gaat onze generatie bijdragen aan het vergroten van de innovatie-, ondernemings-en menskracht van Nederland?

De Nederlandse economie draait na moeilijke jaren steeds beter. Het aantal banen stijgt. Op de Global Competitiveness Index van het World Economic Forum staat Nederland 4e wereldwijd en zelfs op nummer 1 in Europa! We zijn wereldberoemd om onze land- en tuinbouwkennis, top als creatieve sector en koploper in chemie. En ook op gebieden zoals gezondheid, energie, mobiliteit, ICT en het klimaat bouwen wij aan ons succes. Dat doen we samen!

Stevige samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid is een garantie voor vernieuwing en het benutten van kansen in de (inter)nationale markt. Krachtenbundeling is doorslaggevend om de maatschappelijke uitdagingen tijdig het hoofd te bieden in Nederland, voorop te blijven lopen in de internationale concurrentiestrijd én een gidsland te blijven.

Ben jij de generatie die werkt aan een circulair leefbare en veilige omgeving? Economische en maatschappelijke ontwikkelingen vragen steeds meer van instellingen. Hoe effectueren wij de antwoorden op vragen van de toekomst? De samenwerkende Topsectoren nodigen u uit!

Programma met radio-opname van BNR:

15:00 inloop
16:00 welkom door dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR).
16:15 Stellingen en gelegenheid tot discussie over: Hoe gaan wij bijdragen aan het vergroten van de innovatie-, ondernemings- en menskracht van Nederland? Startpunt van de discussierondes worden gegeven door onder meer voorzitter VNO-NCW Hans de Boer en enkele voorzitters van de Topsectoren waaronder Loek Hermans(Tuinbouw & Uitgangsmaterialen).
17:30 netwerkborrel met succesvolle innovatieve consortia

Aanmelden voor het debat kan hier.