Team ICT bij Holland High Tech roadmapevent

Namens dutch digital delta zal Ad Kroft, voorman Nationale Blockchain Coalitie, samen met collega’s in een workshop de kansen van blockchaintechnologie behandelen. Daarnaast worden use cases voor smart energy, smart transport en smart society besproken.

Onderzoekers en technici van alle topsectoren zijn van harte uitgenodigd om mee te denken en te doen. Meld je aan via: www.hollandhightech.nl/xtop16. Het evenement vindt plaats op 13 september in Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch.

Holland High Tech roadmapevent

Om nieuwe mogelijkheden te kunnen ontdekken, moet je soms grenzen opzoeken en oversteken. Het Holland High Tech roadmapevent 2016 breekt grenzen open en geeft ruimte aan innovaties.

Oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen liggen vaak op het snijvlak van meerdere technologieën en werkgebieden. De crossovers tussen de topsectoren zijn zulke snijvlakken. De kern van het event bestaat uit acht workshops met telkens één niet-HTSM-topsector en twee voor die topsector relevante HTSM-roadmaps en twee workshops met het Team ICT.

Lees meer over blockchain
Lees meer over Team ICT