Speciale netwerksessie cybersecurity

Homepage Actueel Speciale netwerksessie cybersecurity

De toenemende mate van digitalisering in de samenleving brengt meer en meer cybersecurity uitdagingen met zich mee. Cybersecurity experts hebben een brede basis aan competenties nodig. Een doorlopend leertraject voor cyber security professionals is de enige manier waarop specialisten over de benodigde vaardigheden beschikken om onze beveiliging op hoog niveau te houden.

“De wereld van cybersecurity ontwikkelt zich razend snel. Experts moeten daarom continu geïnformeerd blijven over de laatste technieken en ontwikkelingen binnen het vakgebied”, legt Spaninks uit.

“De vraag is echter hoe het onderwijs omgaat met deze cybersecurity uitdagingen. Wat zijn de trends binnen cybersecurity? En welk type onderwijs past bij welke doelstellingen? In onze sessie werpen wij een blik op de wereld van private onderwijsinstellingen, MOOC’s en de klassieke academica.”

Aanmelden voor deze sessie kan op de website van Seaside Matchmaking Cybersecurity.

Seaside Matchmaking Cybersecurity

Seaside Matchmaking Cybersecurity is een gratis netwerkevent op 14 oktober 2016 in het Zuiderstrandtheater te Den Haag. Het is gericht op iedereen die betrokken wil zijn bij cybersecurity onderzoek en hoger onderwijs.

Het event is de plaats waar (o.a. via speed dates en pitches) matches kunnen worden gevonden tussen publieke en/of private partijen en onderzoekers (HBO, WO). Het programma en meer informatie om je aan te melden is te vinden op de website van Seaside Matchmaking Cybersecurity.

Seaside Matchmaking Cybersecurity is een unieke gelegenheid om te speed daten met cybersecurity experts, ideeën voor onderzoeksprojecten of verbeteringen in het hoger onderwijs te brengen en nieuwe informatie te vergaren over de dynamische ontwikkelingen in het cybersecurity veld. Inschrijven kan tot 7 oktober a.s.

Ook interessant