Homepage Actueel Mindset to innovatie: Nederlandse advocatenkantoren zijn Europees koploper

Mindset to innovatie: Nederlandse advocatenkantoren zijn Europees koploper

Nederlandse advocaten- en belastingadvieskantoren zijn Europees koploper wat betreft de mindset tot innoveren. Toch lopen ze net als andere Europese landen achter bij de daadwerkelijke implementatie van nieuwe technologieën, werkvormen en samenwerkingsverbanden.

Dat blijkt uit een rapport 'European Legal and Tax Innovation Study' dat is uitgevoerd in opdracht van Lefebvre Sarrut en Sdu.

CMS & Dutch Blockchain Coalition
CMS ziet het belang van innovatie. Zij investeren in het opdoen van verdiepende kennis van nieuwe technologische ontwikkelingen die onze dienstverlening én die van onze cliënten kunnen raken. CMS heeft ook een actieve rol binnen de Dutch Blockchain Coalition en het ecosysteem waarin wij continu aan bouwen, is CMS in staat te adviseren over de toepassing en juridische en privacy-gerelateerde aandachtspunten van blockchain en smart contracts. Daarnaast begeleidt CMS diverse start-ups bij hun vragen over tokenisering en adviseren wij Fintech-bedrijven bij de introductie van vernieuwende diensten. De kennis die wij opdoen delen wij met cliënten en met de markt omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van innovatie. 

Lees hier het hele bericht

Ook interessant