Homepage Actueel Matchmaking bijeenkomst call Human capital: learning communities als innovatieversneller

Matchmaking bijeenkomst call Human capital: learning communities als innovatieversneller

De online matchmakingbijeenkomst richt zich op onderzoekers uit verschillende onderzoeksgebieden en professionals uit publieke & private organisaties en bedrijven met een gevarieerd programma van interactieve sessies waarin u kunt kennismaken en ideeën uitwisselen voor onderzoek naar learning communities als innovatieversneller.

De matchmakingsbijeenkomst vindt online plaats op donderdag 28 januari, van 9:30 tot uiterlijk 12.30 uur. De bijeenkomst bestaat uit plenaire, informerende sessies en break-out sessies waarin ontmoeting, interdisciplinaire samenwerking en inhoudelijke verkenning centraal staat. Het doel is onderzoekers uit verschillende typen onderzoeksgebieden en professionals uit publieke & private organisaties en bedrijven met elkaar in contact te brengen en elkaars behoeften en taal te leren kennen. De bijeenkomst beoogt nieuwe verbindingen te leggen en interdisciplinaire samenwerking te bevorderen om zo tot geïntegreerde onderzoeksvoorstellen te komen van topkwaliteit. Dit sluit aan bij de interdisciplinaire aanpak die binnen het KIC wordt gestimuleerd.

Interactieve sessies

Binnen een gevarieerd programma van interactieve sessies wisselen de deelnemers hun ideeën over interdisciplinaire samenwerking en hun onderzoeksvragen met elkaar uit. Uitdagingen en vooral kansen van interdisciplinair samenwerken staan daarbij centraal. Dit om deelnemers te helpen om uiteindelijk tot goede samenwerking en geïntegreerde onderzoeksvoorstellen van topkwaliteit te komen. Er zal informatie worden gegeven over de achtergrond en inhoud van de call for proposals. Tot slot wordt ruimte geboden om een-op-een met deelnemers in contact te komen.

Aanmelden kan tot 21 januari 2021 via het inschrijfformulier op de website van NWO.  Hier vind u ook meer informatie over het programma en deelnemers in aanloop naar de bijeenkomst. 

Ook interessant