Introductie Big Data en onderzoek voor MKB bedrijven

Big Data blijft nog steeds een trending topic in 2018, maar voor veel bedrijven is nog niet vatbaar hoe Big Data een rol kan spelen binnen het bedrijf en welke meerwaarde hieruit gehaald kan worden.

Commit2Data organiseert op 15 november aanstaande, als side-event op het Jaarcongres ECP, een introductie Big Data en onderzoek voor MKB bedrijven. Tijdens de sessie krijgen MKB bedrijven een introductie in Big Data en op een spellende manier inzicht in het ‘bedrijfsecosysteem’ rondom data gedreven innovaties.

In het tweede deel van de bijeenkomst besteden we aandacht aan de participatie van MKB bedrijven aan onderzoek rond big data binnen het onderzoeksprogramma Commit2Data. Naast een introductie in het hele traject van een onderzoeksproject aan de hand van een voorbeeld zullen reeds participerende MKB bedrijven hun ervaring en motivatie toelichten. Daarnaast sparren wij graag met u over wat er nodig is om meer MKB bedrijven te betrekken. Naast de bijeenkomst is er voldoende ruimte om te netwerken en sessies van het Jaarcongres bij te wonen.

Aanmelden

Geïnteresseerd om deel te nemen?
U kunt zich inschrijven via de website van ECP aanmelden, klik hier.