Geef digitaliserend MKB jouw upvote

Homepage Actueel Geef digitaliserend MKB jouw upvote

Dit is een kort verslag van de sessie 'Geef digitaliserend MKB jouw upvote' die plaatsvond tijdens het Kick-Off event Team dutch digital delta.

Tijdens de live Talkshow werd het MKB upvoting platform gelanceerd door Ben Woldring. Het doel van het platform is het samenbrengen van overheid, wetenschap en bedrijfsleven. Bedrijven en onderzoekers kunnen initiatieven delen op het platform. Op de challenge pagina van het platform worden financiële middelen geplaatst waar initiatieven aangekoppeld kunnen worden. Middels het platform kunnen partijen elkaar niet alleen beter vinden, doordat er op initiatieven gereageerd kan worden en kan worden gechat met gebruikers, ook wordt inzichtelijke welke initiatieven breed gedragen worden, doordat gebruikers initiatieven (projecten) kunnen liken. Aan de hand van het platform kunnen mkb’ers dus zien welke middelen voor hen interessant zijn en actief of passief participeren.

In de interactieve sessie ‘Geef digitaliserend MKB jouw upvote' ging Rinke Zonneveld in op de rol van regionale ontwikkelingsmaatschappijen op gebied van innovatie in het mkb en beantwoorde hij samen met Ben Woldring vragen over het MKB upvoting platform.

Ook interessant