Doekle Terpstra reikt eerste IT Talent Grants uit

De IT Talent Grants, mogelijk gemaakt door CA-ICT, werden overhandigd in de Onderzeebootloods op de RDM in Rotterdam, waar techniek en onderwijs samenkomen.

Tijdens de uitreiking pleitte Terptra voor ‘omdenken in het onderwijs’. Volgens de oud-bestuurder is het van groot belang dat het onderwijs en het bedrijfsleven meer met elkaar gaan samenwerken. De door Team ICT in het leven geroepen IT Talent Grants dragen voor Terpstra daar op een effectieve manier aan bij.

Naast de 10 IT Talent Grants voor de excellente mbo-studenten werd ook een, door IT Staffing beschikbaar gestelde, beurs uitgereikt aan een excellente student uit het hbo. Sefa Küçükdemirci van de Hogeschool InHolland was de eerste ontvanger van de beurs.

Doe mee met de IT Talent Grants

Om jong IT-talent te waarderen en te laten zien dat excelleren loont, lanceert dutch digital delta het nieuwe beurzenprogramma dutch digital delta Talent Grants. Excellentie kan zich uiten in uitzonderlijke onderwijsprestaties van de kandidaat, maar ook door motivatie en ontwikkeling van een student. De beurzen kunnen op maat worden ingezet, bijvoorbeeld voor het bekostigen van een vervolgopleiding, het bezoeken van een congres, het uitwerken van een afstudeeronderzoek of het ontwikkelen van een commerciële toepassing.

Doe hier mee aan de IT Talent Grants