Congres IT Connects Us

Homepage Actueel Congres IT Connects Us

Tijdens het congres IT Connects Us luiden Minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Pieter Duisenberg, voorzitter van de Vereniging Universiteiten (VSNU) en Maurice Limmen, voorzitter van de Vereniging Hogescholen (VH) samen de officiële start in van het I-Partnerschap Rijksoverheid – Hoger Onderwijs.

Deze belangrijke stap vind plaats op 21 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort en wordt omkleed met praktijkcases, workshops, interessante ontmoetingen en state-of-the-art kennis voorzien van veel inspiratie voor slimme samenwerkingen die een win-win zijn voor het hoger onderwijs en de Rijksoverheid. Deborah Nas, technologie trendwatcher en professor ‘Strategic design for technology-based innovation’ aan de TU Delft, laat je nadenken over nieuwe manieren van innoveren en de rol van het hoger onderwijs hierin.

Inspirerende workshops

Daarnaast is er een uitgebreid programma met speciaal voor dit congres samengestelde workshops met vernieuwende ideeën, trends, tips en voorbeelden van inspirerende samenwerkingsvormen. Zo laten Ron Boelsma, innovatie- en kennismakelaar bij de politie en prof. dr. Floris Bex, hoogleraar Intelligent Systems, zien hoe ze succesvol samenwerken in het Nationaal Politielab Artificial Intelligence. En biedt het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) trends en oplossingen met een sleutelrol voor universiteiten en hogescholen.

Interessante contacten & nieuw IT-talent

Op het netwerkplein word je geholpen om interessante contacten op te doen. Je ontmoet er bestuurders, IT- en businesscollega’s, directeuren, professoren en docenten die mogelijk de kiem zijn voor jouw duurzame samenwerking op het gebied van digitaliseringsonderzoek en -onderwijs.

Kom ook op 21 april naar IT Connects Us in de Rijtuigenloods te Amersfoort en raak geïnformeerd en geïnspireerd door dit bijzondere structurele samenwerking op het gebied van digitalisering.

Meld je aan via dit aanmeldformulier!

Ook interessant