Homepage Actueel Conferentie Nederland Digitaal - De toekomst van werk én leren

Conferentie Nederland Digitaal - De toekomst van werk én leren

Het in 2019 gepubliceerde arbeidsmarktonderzoek ICT met topsectoren geeft weer dat alle sectoren onder druk staan door de toenemende digitalisering. Deze toename uit zich in de verandering van functies, ICT-vaardigheden zijn een onderdeel van vrijwel alle functies. Een Leven Lang Ontwikkelen een absolute noodzaak en oplossing voor de druk op de sectoren.

Tijdens de sessie op de Conferentie Nederland Digitaal kunt u aan de hand van de arbeidsmarktcijfers in gesprek over de noodzaak en de vraag hoe het MKB in komende jaren haar miljoenen mensen kan bijscholen. Verder gaat de sessie in op landelijk en regionaal samenwerken en hoe die samenwerking kan worden vergroot. I.AMDIGITAL geeft inzicht in hoe zij het op dit moment aanpakken.

De door HCA DBC en AI, CA ICT, I.AMDIGITAL, HCA – ICT georganiseerde sessie vindt plaats op 16 maart a.s. tussen 13:25 en 14:10 in Zaal 11B van het Congres Nederland Digitaal in Groningen. De aanwezige sprekers zijn Katja van Kranenburg, Louis Spaninks, Su Yin Timp, Iris Koolen en René Montenarie.

Meld je aan voor de Conferentie Nederland Digitaal

Lees het eindrapport arbeidsmarktonderzoek ICT met topsectoren

Ook interessant