Commit2Data matchmaking evenement op 8 december

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals binnen het bedrijfsleven, onderzoekers, kennisinstellingen, overheden, en andere organisaties die te maken hebben met big data onderzoek of vraagstukken rondom big data. De aankomende calls zijn specifiek gericht op de logistieke sector.

Het matchmaking evenement staat in het teken van de volgende calls:

  • Commit2Data: Data Science for Evolving Content, Processes, Behaviour and Societies
  • Big Data: real time ICT for Logistics

De bijeenkomst bestaat uit een plenaire sessie met algemene informatie over het nationale innovatieprogramma Commit2Data, TKI Logistiek en de NWO calls. Na het plenaire gedeelte volgen er parallelle sessies met pitches voor de programma's Commit2Data: Data Science for Evolving Content, Processes, Behaviour and Societies en Big Data: real time ICT for Logistics.

De matchmaking is bedoeld om de juiste mensen tegen te komen en biedt de gelegenheid om te pitchen over ideeën, onderzoeksvragen en mogelijke samenwerkingsprojecten. Ook wordt er concrete informatie gedeeld over de financieringsmogelijkheden in het kader van de twee calls.

De Matchmaking vindt plaats op:

Datum: 8 december 2016
Tijd: 13.30-17.00 uur incl. een netwerkborrel
Locatie: Beatrixgebouw, Utrecht (nabij CS)

Wilt u een pitch houden? Richtlijnen zijn als volgt:

  • De pitches worden plenair gehouden;
  • De pitchtijd bedraagt maximaal 3 minuten;
  • Er is een moderator die de pitches begeleidt;
  • De voertaal is in principe Engels maar Nederlands mag ook indien dat uw voorkeur heeft;
  • Indien gewenst kunt zowel tijdens de C2D Data Science sessie als de Big Data sessie u uw pitch presenteren. Dit graag aangeven tijdens uw aanmelding;
  • U kunt slides tonen, max 2 slides per pitch. Wilt u vooraf uw slides mailen naar één van de onderstaande mailadressen en op een USB afgeven bij de registratiebalie voorafgaand aan de Matchmaking?

Aanmelden:

Voor Data Science for Evolving Content, Processes, Behaviour and Societies via commit2data@nwo.nl.

Voor Big Data: real time ICT for Logistics via datalogistics@nwo.nl

Graag erbij vermelden als u wil deelnemen aan de pitches.

Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Mascha Dedert via commit2data@nwo.nl over Commit2Data en Rosemarie van der Veen via datalogistics@nwo.nl over Big Data: real time ICT for Logistics.