CALL FOR PROPOSALS: Joint eScience and Data Science

Homepage Actueel CALL FOR PROPOSALS: Joint eScience and Data Science

Het Netherlands eScience Center (NLeSC) NWO en dutch digital delta nodigen op technologie georiënteerde onderzoekers uit om zich in te schrijven op financieringsmogelijkheden

Deze call for proposals richt zich volledig op research en development naar disruptieve oplossingen op het gebied van big data handling, big data analytics en gerelateerde procedurele methodes waarmee de cross-sectorale technologische uitdagingen, zoals besproken in Commit2Data, kunnen worden aangepakt. Een succesvol project moet een kennisvraagtstuk binnen de Topsectoren Energie, Life science & Health en/of Smart Industry adresseren, waarbij gebruik gemaakt wordt van nieuwe, digitale technologieën en van data science methodes die ontwikkeld worden binnen het project.

Deadline

Vooraanmeldingen kunnen tot dinsdag 17 mei worden ingediend. De inschrijving sluit die dag om 14.00 uur. Volledige aanvragen moeten vervolgens uiterlijk dinsdag 30 augustus om 14.00 uur ingeleverd zijn. Het indienen van een volledige aanvraag is alleen mogelijk na indiening van een vooraanmelding.

Download hier de volledige call

Inschrijven op de call kan hier

Meer informatie

Om geïnteresseerde deelnemers verder te informeren over de werkwijze en structuur van het NLeSC, de rol van de eScience Research Engineers en de technologieën die geïmplementeerd en gebruikt worden door NLeSC, wordt op 12 april een informatiedag georganiseerd. Registreren kan via deze website van NLeSC.

Ook interessant