Programma en plattegrond Commit2Data conferentie

Homepage Actueel Programma en plattegrond Commit2Data conferentie

Op woensdag 19 april vindt de Kick-off conferentie van het nationale onderzoeks- en innovatieprogramma Commit2Data plaats in de Amsterdam Innovation ArenA. Bekijk hier het programma, plattegrond en overzicht van de activiteiten.

Vanaf 12.00 uur gaan de deuren openen en is het mogelijk om, onder het genot van een lunch, de demovloer te bezoeken. De conferentie zelf wordt om 13.00 uur geopend door dagvoorzitter Arie van Bellen (Stichting ECP | Platform voor de InformatieSamenleving) gevolgd door de keynote speech Jaya Baloo (Chief Information Security Officer KPN). Vanaf 13.45 uur beginnen in twee verschillende blokken de deelsessies, onderbroken voor een netwerkmogelijkheid. De dag wordt afgesloten met een slotdebat en netwerkborrel.

Bekijk hier het hele programma


Deelsessies
De deelsessies zullen betrekking hebben op Big Data Handling & Analytics, Big Data Hubs, Energy, Smart Industry en Life Sciences & Health.

Het volledige programma en de inhoud van de in depth sessions leest u hier.

Slotdebat
De conferentie wordt afgesloten met een slotdebat. Aan dit debat nemen deel: Anne Bruinsma (oprichter van FarmHack.nl), Rinie van Est (Rathenau Instituut), Geert-Jan Houben (TU Delft), René Penning de Vries (boegbeeld Team ICT) en Ron Roozendaal (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport).

Demo's en netwerkvloer
Tijdens de conferentie is het Plein van de Toekomst ingericht als netwerk- en demovloer. Hier kunt u, onder het genot van een versnapering, in contact komen met andere deelnemers aan de conferentie en ziet u een aantal demonstraties van concrete Big Data-toepassingen.

Bekijk hier een overzicht van de netwerkvloer.

Ook interessant