Evenement

Digitale innovaties transformeren de manier waarop we leven en werken. Waar twintig jaar geleden het internet de wereld op zijn kop zette, zijn er nu weer nieuwe technologieën, zoals Artificial Intelligence (AI), die onze wereld doen veranderen. Gaan we in de toekomst nog naar een echte dokter, of neemt AI de rol van diagnosticeren over? Kunnen individuele huishoudens in de toekkomst door ingenieuze blockchain toepassingen hun eigen opgewekte elektriciteit aanbieden aan de consument? Dit soort vraagstukken klinken nog als een ver-van-mijn-bed-show, maar zijn dichterbij dan we denken.

Het kick-off event van Team dutch digital delta is onderdeel van het ECP Jaarfestival. U kunt zich via deze e-mail voorinschrijven. Eind oktober ontvangt u dan een nieuwe e-mail met inschrijfmogelijkheden voor specifieke sessies.

Tijdens het kick-off event van Team dutch digital delta (Topsector ICT) op 18 november 2020 bespreken we de rol van deze technologieën in het aangaan van maatschappelijke uitdagingen zoals Energietransitie & Duurzaamheid, Gezondheid & Zorg, Landbouw, Water & Voedsel, en Veiligheid zoals gedefinieerd in het Missiegedreven Topsectoren- en Innovatiebeleid. Tijdens een live talkshow en diverse (online) sessies zullen deze thema’s, en de rol van digitale innovaties hierin, aan bod komen. Het kick-off event van Team dutch digital delta vindt plaats op het ECP Jaarfestival van 17 t/m 19 november 2020.

Laat u tijdens dit online event inspireren over use-cases, lopende projecten en mogelijke toepassingen die de komende tijd gemeengoed zullen worden, en ervaar het belang van ICT innovaties binnen deze voorbeelden. Kom meer te weten over de unieke Nederlandse wijzen van samenwerken met het bedrijfsleven, kennisinstellingen, onderwijspartijen, koepels, de overheid en burgers binnen coalities en ontdek hoe de Topsectoren binnen het missiegedreven innovatiebeleid samenwerken aan innovatie en het toekomstig verdienvermogen voor Nederland.

Meld u nu aan* en blok 18 november van 13:30 tot 16:30 in uw agenda en eind oktober ontvangt een een e-mail waarin u zich voor specifieke workshops, live sessies en webinars!

Namens,

Jeannine Peek | Boegbeeld Topsector ICT / Team dutch digital delta
Fred Boekhorst | Directeur Topsector ICT / Team dutch digital delta