Online matchmakingbijeenkomst Leefstijl en leefomgeving

Website evenement: https://www.nwo.nl/bijeenkomsten/online-matchmakingbijeenkomst-leefstijl-en-leefomgeving
Datum evenement: donderdag 12 november 2020
Locatie evenement: Online

Op 12 november organiseert NWO een matchmakingsbijeenkomst binnen het programma ‘Leefstijl en leefomgeving’. De matchmakingsbijeenkomst vindt online plaats, van 09.30 tot uiterlijk 12:30 uur.

Interactieve sessies

Binnen een gevarieerd programma van interactieve sessies wisselen de deelnemers hun ideeën over interdisciplinaire samenwerking en hun onderzoeksvragen met elkaar uit. Uitdagingen en vooral kansen van interdisciplinair samenwerken staan daarbij centraal. Dit om deelnemers te helpen om uiteindelijk tot goede samenwerking en geïntegreerde onderzoeksvoorstellen van topkwaliteit te komen. Er zal informatie worden gegeven over de achtergrond en inhoud van de call for proposals. Tot slot wordt ruimte geboden om een-op-een met deelnemers in contact te komen.

Aanmelden

Reserveer 12 november in uw agenda en schrijf u direct in voor deelname aan deze matchmakingsbijeenkomst. Meer informatie over het programma en deelnemers ontvangt u in aanloop naar de bijeenkomst. Aanmelden kan tot 5 november 2020. Aanmelden kan op deze pagina.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Valstar (kic-lifestyle@nwo.nl, 070-3495286).