Matchmaking call Human capital: learning communities als innovatieversneller

Website evenement: https://www.nwo.nl/bijeenkomsten/matchmaking-call-human-capital-learning-communities-als-innovatieversneller
Datum evenement: donderdag 28 januari 2021
Locatie evenement: Online

De online matchmakingbijeenkomst richt zich op onderzoekers uit verschillende onderzoeksgebieden en professionals uit publieke & private organisaties en bedrijven. Meld u hier aan voor een gevarieerd programma van interactieve sessies waarin u kunt kennismaken en ideeën uitwisselen voor onderzoek naar learning communities als innovatieversneller.

De matchmakingsbijeenkomst vindt online plaats op donderdag 28 januari, van 9:30 tot uiterlijk 12.30 uur. De bijeenkomst bestaat uit plenaire, informerende sessies en break-out sessies waarin ontmoeting, interdisciplinaire samenwerking en inhoudelijke verkenning centraal staat. Het doel is onderzoekers uit verschillende typen onderzoeksgebieden en professionals uit publieke & private organisaties en bedrijven met elkaar in contact te brengen en elkaars behoeften en taal te leren kennen. De bijeenkomst beoogt nieuwe verbindingen te leggen en interdisciplinaire samenwerking te bevorderen om zo tot geïntegreerde onderzoeksvoorstellen te komen van topkwaliteit. Dit sluit aan bij de interdisciplinaire aanpak die binnen het KIC wordt gestimuleerd.

Meer informatie en aanmelden