Groenpact manifestatie Jongeren aan zet - Live!

Website evenement: https://www.groenpact.nl/evenementen/groenpact-manifestatie
Datum evenement: donderdag 04 maart 2021
Locatie evenement: Online

Op 4 maart van 14:15-15:15 uur verzorgt Groenpact een bijzondere live uitzending. Onder leiding van Twan Huys gaan studenten en jonge ondernemers in gesprek met de gasten aan tafel en met elkaar. Hoe kijken jongeren aan tegen de grote uitdagingen rond klimaat, duurzaamheid, voedsel en biodiversiteit? Hoe zien zij hun toekomst? Wat inspireert hen? Kijk mee en laat je inspireren!

Twan Huys ontvangt demissionair minister Carola Schouten (LNV) en Frans Timmermans (Vice-President voor de Europese Green Deal in de Europese Commissie). Zij gaan tijdens de uitzending in gesprek met jongeren. 

Ook zijn Jaap Bond en Bastiaan Pellikaan, vertegenwoordigers van bedrijfsleven en onderwijs, en wetenschappers Louise Vet en Tim van Hattum aanwezig in de uitzending. Evi Vet verzorgt een live kolom. Een ZOOM panel van 36 studenten en jonge ondernemers reflecteert hierop tijdens de uitzending door middel van stellingen, opmerkingen en vragen van Twan.

Digitalisering en educatie spelen een belangrijke rol bij uitdagingen van die onze maatschappij heeft op het gebied van klimaat, duurzaamheid, voedsel en biodiversiteit. De Human Capital Agenda - ICT en Groenpact werken hier samen aan.

Meld je hier aan om de uitzending live te kunnen volgen.

Meer informatie over het programma op Groenpact.nl