Digital Society Conference

Wilt u weten wat er precies gebeurt op het gebied van digitalisering, kennis uitwisselen met experts uit alle lagen van organisaties, verder kijken dan uw eigen domein en een bijdrage leveren aan het onderzoek? Meld u dan via de website aan voor de Digital Society Conference!

De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Nog even en alles en iedereen is permanent via het internet met elkaar verbonden. Nu al is duidelijk dat digitalisering bijna elk aspect van de samenleving radicaal gaat veranderen, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Daarom hebben de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, de krachten gebundeld in het onderzoeksprogramma Digitale Samenleving om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen van digitalisering.

Tijdens de Digital Society Conference op dinsdag 27 november willen de universiteiten samen met kennisorganisaties, het bedrijfsleven en de overheid aan de slag met deze uitdagingen om zo te investeren in vernieuwend onderzoek voor een betere digitale samenleving.

Registratie

Meld u hier aan voor de Digital Society Conference!Website evenement: https://www.evite-sendmail.nl/vsnu/vsnu_18/web/vsnu_18_aanmelden.php?uitn_nummer=SM53664
Datum evenement: dinsdag 27 november 2018
Locatie evenement: Rijtuigenloods, Amersfoort

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over dutch digital delta